AcasaClient Log inContact
 
Stiri :
 
 

V-ati ntrebat vreodata cum Google sau Yahoo decide care afacerile sa fie listate primele în cautari pe Web? Motoarele de cautare foreaza site-urile dupa cuvinte cheie si fraze, articole de stiri, baze de date, sau webdirectoare. Ei opereaza algoritmic sau sunt un amestec de inputuri algoritmice si umane.

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) este procesul de îmbunatatire a rankingului site-ul dvs. pentru diferite motoare de cautare. Este un fapt dovedit ca, cu cat mai mare este rankul site-ul dvs., cu atat primeste mai mult vizitatorii.

Noi folosim o combinatie de optimizare a site-ului prin analiza si integrarea de cuvinte cheie si fraze, structuri inteligente codificare, design si organizare, meniuri si sisteme SEO-friendly de management al continutului pentru a câstiga cel mai înalt rang posibil pentru site-ul dvs.

SEO poate fi de sine statator sau poate fi parte a unei strategii de internet mai mare, a unei campanii de marketing. La ITopia, suntem experti în întelegerea complexitatii de optimizare pentru motorul de cautare. Sa punem SEO sa lucreze pentru a va ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastra. 

 

Portofoliu