AcasaClient Log inContact
 
Stiri :
 
 

Fotografii, la fel ca designeri, se folosesc adesea de Internet pentru a îi ajuta în promovarea muncii lor.

Pe langa fotografia mainstream si site-urile de design, cum ar fi Flickr, Behance si DeviantArt, fotografii, de obicei, vor sa aiba propriului lor portofoliu. Nu numai ca este profesional, dar acesta le da o cantitate nelimitata de optiuni si modalitati de a prezenta propria lor munca.

Cele mai noi tehnologii Ón HTML, CSS si JavaScript / jQuery ne permit creerea de caracteristici interesante de creere a portofoliului, cum ar fi Light-box-urle si efecte de defilare animate elegante.

O alta latura, plus pentru alegerea unui portofoliu HTML / CSS este ca aceasta poate fi vizualizat fara Flash player pe dispozitive mobile, cum ar fi iPhone, sau computere mai vechi care nu sunt suficient de puternice pentru animatii CPU intensive.

La ITopia avem o echipa de profesionisti entuziasti, care sunt complet dedicati, oferindu-va un site de clasa care este personalizat pentru dumneavoastra ca fotograf, stilului dumneavoastra individual, personalitatii unica si, desigur, imagini dumneavoastra. Veti primi propria dumneavoastra marca exclusiva si un set de instrumente de marketing fantastic sa va faca cu adevarat sa iesiti Ón evidenta din multime. Ceea ce va lasa liber sa va concentrati Ón Óntregime pe fotografierea acelor imagini uimitoare. 

 

Portofoliu