AcasaClient Log inContact
 
Stiri :
 
 

Un site web de comert electronic profesional este unul dintre elementele cele mai critice pentru succesul dvs. online. Pur si simplu, nu veti obtine o vânzare în cazul în care clientii nu sunt impresionati de site-ul dvs.

Un site de comert electronic este la fel ca o magazin de vânzare cu amanuntul - prezentarea este totul. Vanzarea online poate deschide noi piete enorme pentru multe companii.

Când magazinul dvs. poate fi deschis 24 / 7 si puteti ajunge la o piata mondiala, fara costurile de corespondenta si a centrelor de apel, acesta poate fi un avantaj enorm pentru afacerea dumneavoastra. Dar exista o multime de lucruri sa ia în considerare la proiectarea un site de comert electronic. Nu este la fel de simplu ca a instala un software de ti "cos de cumparaturi" si introducerea produselur într-o baza de date.

Calitatea designului web comert electronic nu ar trebui doar sa uimeasca potentialii clienti prin aspectul elegant, profesional, ci ar trebui sa fie bine organizat si usor de navigat.

Site-urile noastre sunt usor de navigat, simplu de gestionat si permit companiei dvs. sa vinda produse sau servicii online. Fiecare site este conceput si profesional programat pentru a se potrivi nevoilor afacerii dumneavoastra si obiectivele. Serviciile noastre principale sunt designul web & dezvoltarea eCommerce, desi noi oferim optimizare pentru motoare de cautare, dezvoltari interactive, Flash design, logo design, consultanta si alte servicii profesionale de web-marketing. 

 

Portofoliu