AcasaClient Log inContact
 
Stiri :
 
 

Putem proiecta un site pe care nu l-am dezvoltat, si putem dezvolta un site pe care nu l--am de proiectat. Proiectarea site-ului se refera la aspectul unui site web. Dezvoltarea Site-ul înseamna functionalitate.

Pentru a determina de ce are nevoie site-ul dvs. pentru a fi realizat, vom analiza obiectivele de afaceri si vom construi apoi un site web în jurul acestor nevoi. Ai nevoie de un site informativ sau un site e-commerce? Ai nevoie de capacitatea de a-ti gestiona site-ul, adica vei face tu actualizari regulate? Este un sistem de management de continut ce-ti trebuie? Site-ul dvs. trebuie sa includa video? Animatie Flash? Produse demo? Ai nevoie de o zona separata de autentificare pentru membrii sau clientii actuali?

La ITopia, tocilarii nostri sunt versati în cele mai recente tehnologii si metodologii, inclusiv in standardele moderne si compatibilitatea browser-elor web, integrare de baze de date, instalare CMS pe o varietate de medii server, si mai mult. Putem dezvolta un site web sau aduce un site existent pentru a satisface nevoile dumneavoastra prezente. Site-ul dvs. ar trebui sa arate minunat, sa aiba o buna functionare, si sa devina un instrument vital în profitabilitatea companiei dumneavoastra. Putem face asta pentru tine. 

 

Portofoliu