AcasaClient Log inContact
 
Stiri :
 
 

Catalogul este un termen comun în afacerii. Când auzi cuvântul "catalog" automat te gandesti la o lista detaliata de produse si servicii pe careo societate care ofera pe piata. Practic, conceptul de catalog este de marketing. Si prin marketing, faci publicitate pentru afacerea ta.

Cataloagele Web sunt utilizate în prezent de un numar relativ mic de contractori, dar numarul este în crestere. De ce aveti nevoie de un catalog de produse web-based atractiv si usor de utilizat? Este dovedit faptul ca e-cataloagele sunt una dintre cele mai eficiente mijloace de promovare a produsului. E-cataloagele sunt cea mai buna modalitate pentru clientii dvs. de a afla despre produsele si serviciile dumneavoastra. In plus nu exista limite geografice de distributie, deoarece acestea sunt disponibile oricui cu o conexiune la Internet.

ITopia proiecteaza cataloagele web in asa fel incat sa arate ca sistemele traditionale de e-commerce de pe piata, dar fara aglomerarea inutila. Asta înseamna ca clientii dumneavoastra pot rapid si usor vizualiza produsele si serviciile oferite de dvs.

Brosurile electronice sunt o modalitate foarte buna de a oferi descrieri detaliate ale produselor dvs., precum si prezentarea marfurilor cu fotografii de calitate, caresa insufle încredere clientilor, si sa promoveze oferte speciale si preturi. Brosurile pot fi distribuite cu usurinta oriunde în lume, oricând, si ori de câte ori clientul doreste. Totodata puteti urmari raspunsul la brosuri, si puteti descoperi asteptarile si cerintele clientilor dumneavoastra.  

 

Portofoliu